آموزش درست کردن سالاد ذرت مکزیکی مخصوص به روش جدید
آموزش درست کردن سالاد ذرت مکزیکی
آموزش درست کردن سالاد ذرت مکزیکی مخصوص به روش جدید، با سس مخصوص که طرز تهیه آن را قرار داده ایم، سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی خوشمزه ابتدا ،
گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه،
به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
فلفل دلمه ای های سبز و قرمز را نیز می شوییم ،
و کلاهک و هسته های داخل آن را خارج می کنیم.
مرحله دوم
سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.
پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته ،
قرار می دهیم و نگینی خرد می کنیم.همچنین،
پیازچه ها را نیز تمیز می کنیم و می شوییم ،
و با دستمال خشک می کنیم.
مرحله سوم
سپس خرد می کنیم و همگی مواد را داخل ،
کاسه ای بزرگ می ریزیم و ذرت پخته شده ،
و گشنیز خرد شده از قبل را نیز اضافه می کنیم ،
و همگی مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.
حالا به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را به همراه شکر قهوه ای،
سرکه بالزامیک، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه ،
داخل یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با قاشق ،
یا همزن دستی مواد را به خوبی ترکیب می کنیم،
تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا سس آماده شده را روی مواد می ریزیم ،
و آرام با قاشق سالاد را زیر و رو می کنیم تا سالاد ،
کاملا طعم دار شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم ،
و در یخچال قرار می دهیم و زمان استفاده ،
سالاد ذرت مکزیکی را خنک نوش جان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنسرو ذرت | ۳ فنجان |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای سبز | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گشنیز خرد شده | ½ فنجان |
پیازچه خرد شده | ۲ عدد |
فلفل دلمه قرمز | ۱ عدد |
مواد لازم سس سالاد | |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
آب لیمو ترش | ¼ پیمانه |
شکر قهوه ای | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام