آموزش درست کردن خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و سالم به سبک استانبول
آموزش درست کردن خوراک قارچ و بادمجان
آموزش درست کردن خوراک قارچ و بادمجان خوشمزه و سالم به سبک استانبول که در تهیه آن می توان موادی را به دلخواه کم، یا اضافه نمود.
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و بادمجان مجلسی ابتدا ،
بادمجان ها را به صورت راه راه یا کامل پوست می گیریم،
سپس به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادمجان های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم
و به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه قارچ ها را پوست می گیریم یا با دستمال نمناک تمیز می کنیم،
سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم
و کنار می گذاریم. در ادامه به تابه کمی روغن اضافه می کنیم،
سپس پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم
و خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
پس از یک دقیقه تفت دادن قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم
و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبزیجات به مقدار دلخواه سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به همراه مقداری نمک،
فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به مواد اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا سبزیجات با هم ترکیب شوند،
سپس خوراک را به همراه نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد بزرگ |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز سفید | ۱ عدد بزرگ |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای سبز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام