آموزش درست کردن املت منه من به روش مخصوص ترکی
آموزش درست کردن املت منه من
آموزش درست کردن املت منه من به روش مخصوص ترکی که در وعده صبحانه و گاهی به همراه نوعی سوسیس سرو می شود.
![آموزش درست کردن املت منه من آموزش درست کردن املت منه من به روش مخصوص ترکی](https://kashmarsalam.ir/wp-content/uploads/2020/12/omlet-mene-men-hastifa.com-.jpg)
مرحله اول
برای تهیه املت منه من ترکیه ای ابتدا پیاز را،
به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم،
سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم،
قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
حالا کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم ،
و کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
در ادامه فلفل سبز را به صورت نگینی خرد می کنیم،
و به تابه اضافه می کنیم، سپس ،
به مدت ۱۰ دقیقه با پیاز تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه فلفل سبز هم به خوبی نرم و سرخ شد،
مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر ،
مواد را تفت می دهیم تا با ادویه ها کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم،
سپس با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
گوجه فرنگی ها را باید به خوبی تفت دهیم ،
تا آب اضافی شان کشیده شود و شروع به روغن انداختن کنند.
مرحله پنجم
در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم ،
و با چنگال ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی،
خارج شوند. پس از اینکه کوچه فرنگی روغن انداخت،
در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق کوچک ،
رب گوجه فرنگی هم اضافه کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود ،
که املت علاوه بر اینکه بسیار خوشرنگ شود،
طعم ان نیز خوشمزه تر شود. رب گوجه فرنگی را ،
باید به خوبی تفت دهیم تا خوشرنگ شود،
و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد،
تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی،
با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس اجازه می دهیم تخم مرغ ها،
به طور کامل سفت شوند و بپزند.
مرحله هشتم
البته میزان پختن تخم مرغ ها به ذائقه خودمان،
بستگی دارد و در صورتی که دوست داریم،
تخم مرغ ها را عسلی تر درست کنیم نباید بگذاریم،
املت بیش از حد روی حرارت بماند ،
و تخم مرغ ها کاملا سفت شوند.
مرحله نهم
در میانه پخت تخم مرغ ها نمک و ادویه املت را ،
اندازه می کنیم. پس از اینکه املت آماده شد ،
سبزی خشک را اضافه می کنیم، سپس املت را،
داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم ،
و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
فلفل سبز | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
پونه خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام