آموزش درست کردن پنکیک مغزدار خوشمزه با مغز نوتلا
آموزش درست کردن پنکیک مغزدار
آموزش درست کردن پنکیک مغزدار خوشمزه با مغز نوتلا که معمولا برای صبحانه سرو میشود.میتوان از هر شکلات صبحانه ای برای پر کردن مغز نوتلا استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه پنکیک مغزدار خوشمزه ابتدا،
تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم
و با همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا حجیم و کمرنگ شود.
در ادامه شیر را اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله وانیل را به همراه بکنیگ پودر اضافه می کنیم،
سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مواد را ترکیب می کنیم
تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که،
قوام مایه پنکیک باید مانند قوام کیک شود.
مرحله سوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
( بهتر است برای شکیل تر شدن پنکیک ها از تابه یک نفره استفاده کنیم )
سپس مقدار خیلی کمی روغن مایع فقط در حدی که تابه را چرب کنیم
به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا با قاشق کمی از مایه پنکیک داخل تابه می ریزیم،
سپس به سرعت مقدار شکلات صبحانه یا شکلات نوتلا روی آن می ریزیم،
در ادامه یک قاشق دیگر از مایه پنکیک روی شکلات می ریزیم
و اجازه می دهیم پنکیک خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
در این مرحله پنکیک را بر می گردانیم و اجازه می دهیم
سمت دیگرش نیز سرخ شود. بهتر است،
پنکیک ها را با حرارت بسیار ملایم بپزیم تا کاملا مغز پخت شوند.
به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده می کنیم و به صورت داغ یا سرد سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
وانیل شکری | ۵ گرم |
شکلات صبحانه یا نوتلا | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام