آموزش درست کردن چیپس پاستا مخصوص و کرانچی به روش ویژه
آموزش درست کردن چیپس پاستا
آموزش درست کردن چیپس پاستا مخصوص و کرانچی به روش ویژه که یکی از خوراکی های خاص و محبوب است که در ادامه می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه چیپس پاستا خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم،
سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید،
پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک،
به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پاستا را به آب جوش اضافه می کنیم
و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پاستا نرم شود و به طور کامل بپزد.
پس از اینکه پخت پاستا به پایان رسید آنرا درون آبکش می ریزیم
و با آب سرد آبکشی می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه مقداری نمک،
فلفل سیاه و فلفل قرمز ترکیب می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در ادامه پس از اینکه آب اضافی پاستا به طور کامل کشیده شد،
آنرا به کاسه آرد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا پاستا به آرد و ادویه آغشته شوند.
در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم
و به مقداری روغن اضافه می کنیم که پاستاها در روغن شناور باشند.
حالا پاستاها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن داغ سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از اینکه سرخ کردن پاستا ها به پایان رسید،
آنها را داخل توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم
تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان چیپس های کرانچی پاستا را
به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم چیپس پاستا | |
ماکارونی فرمی | ۱۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام