آموزش درست کردن سالاد ماکارونی با تن ماهی ویژه و خوشمزه
آموزش درست کردن سالاد ماکارونی با تن ماهی
آموزش درست کردن سالاد ماکارونی با تن ماهی ویژه و خوشمزه،یک سالاد محبوب و دلچسب که مدت زمان تهیه آن کوتاه است به راحتی میتوان آن را تهیه کرد.
مرحله اول
برای تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم
و ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی فرمی را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون قابلمه بماند تا بپزد،
سپس ماکارونی را با آب سرد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله تن ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم تا از سالم بودن قوطی مطمئن شویم،
سپس تن ماهی را باز می کنیم و روغن اضافی اش را خارج کرده و دور می ریزیم؛
سپس تن را به کاسه سالاد خوری اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه ماکارونی فرمی را نیز به همراه نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده کاسه سالاد خوری اضافه می کنیم.
در ادامه خیار شور را هم به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
جعفری خرد را هم به سالاد اضافه می کنیم،
در صورتی که جعفری تازه نداشتیم می توانیم به جای آن از شوید خشک هم استفاده کنیم.
برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش داخل یک کاسه کوچک می ریزیم.
مرحله ششم
سپس روغن زیتون را اضافه می کنیم و در پایان مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به مواد اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در صورتی که بخواهیم سالاد رژیمی تر باشد می توانیم به جای مایونز از ماست استفاده کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سس را به کاسه سالاد اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
در پایان روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد و آماده شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی فرمی | ۳۰۰ گرم |
ذرت | ۱۰۰ گرم |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
تن ماهی | ۱ عدد ۱۸۰ گرمی |
خیار شور | ۱۰۰ گرم |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن زیتون | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام