آموزش درست کردن کوکی کره بادام زمینی مخصوص به سبک فرانسوی
آموزش درست کردن کوکی کره بادام زمینی
آموزش درست کردن کوکی کره بادام زمینی مخصوص به سبک فرانسوی که با شکر قهوه ای تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه ابتدا فر را ،
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.
در ادامه کره را به همراه کره بادام زمینی داخل یک کاسه مناسب،
با دور تند همزن می زنیم تا سبک و پفکی شوند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر قهوه ای ،
به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را تا حدی که کاملا سبک شوند،
با همزن مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم ،
و به همراه بکینگ پودر کم کم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
نکته مهم در این مرحله این است که باید آرد را کم کم اضافه کنیم،
تا خمیر بیش از حد سفت نشود. پس از اینکه مایه شیرینی،
به طور کامل آماده شد، آنرا به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم،
تا کمی استراحت کند.
مرحله چهارم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم،
سپس مایه کوکی را از یخچال خارج می کنیم،
در ادامه یه اندازه یک گردو از مایه کوکی بر می داریم ،
و در شکر ساده می غلطانیم، سپس در سینی فر می چینیم.
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام کوکی ها را شکل می دهیم ،
و پس از غلطاندن در شکر داخل سینی فر با کمی فاصله می چینیم.
در ادامه سینی فر را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم،
تا کوکی ها به طور کامل بپزند.
مرحله ششم
پس از اینکه کوکی ها به طور کامل پختند، می توانیم،
برای اینکه روی کوکی ها کمی طلایی شود،
چند دقیقه گریل را روشن می کنیم. در پایان کوکی ها را ،
از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند،
سپس سرو می کنیم.
مواد لازم کوکی کره بادام زمینی | |
آرد سفید | ۱۴۰ گرم |
کره بادام زمینی | ۵۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر قهوه ای | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
گردآوری: کاشمر سلام