آموزش درست کردن فلفل دلمه پیتزایی ویژه به سبک ایتالیایی
آموزش درست کردن فلفل دلمه پیتزایی
آموزش درست کردن فلفل دلمه پیتزایی ویژه به سبک ایتالیایی که در تهیه آن از گوشت چرخ شده وسوسیس استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه فلفل دلمه ای پیتزایی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم،
سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم
تا پیاز کاراملی شود، سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم،
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
در ادامه یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم
تا مخلوط گوشت و پیاز با ادویه ها یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم
و اجازه می دهیم با رارت ملایم آب گوجه فرنگی کشیده شود
و سس غلیظ شود. در همین حین فر را با دمای
۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله چهارم
حالا یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس انتخاب می کنیم
و سس مارانیارا را کف ظرف به صورت یکدست پخش می کنیم.
در ادامه فلفل دلمه ای ها را از وسط نصف می کنیم
و تخمه های اضافی انرا خارج می کنیم و روی سس قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس گوشت چرخ کرده غلیظ شد،
فلفل دلمه ها را با سس گوشت چرخ کرده پر می کنیم.
در ادامه روی فلفل دلمه ای ها را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم،
سپس چن برش زیتون و سوسیس حلقه ای روی پنیر پیتزا قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف پیرکس را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه
درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا غذا اماده شود.
در پایان پخت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود،
سپس غذا را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پوره گوجه فرنگی | ۱٫۵ لیوان |
سس کچاپ | ۱ لیوان |
زیتون سیاه | ۱۰ عدد |
سوسیس | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پیاز | ۱ عدد |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام