آموزش درست کردن کوکو پیتزایی با مرغ و سیب زمینی به روش خاص
آموزش درست کردن کوکو پیتزایی
آموزش درست کردن کوکو پیتزایی با مرغ و سیب زمینی به روش خاص که میتوان به همراه سس دلخواه سرو نمود که در ادامه خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را ،
به همراه مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه،
داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم،
تا آب سریعتر به جوش بیاید و مرغ به طور کامل بپزد.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم،
و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند. در ادامه تخم مرغ را ،
به همراه روغن ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه مرغ ریش ریش شده،
به دیگر مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم،
تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم ،
و پس از ترکیب کردن با بکینگ پودر به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم،
تا کاملا گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب می کنیم،
سپس مایه کوکو را به صورت یکدست داخل ظرف می ریزیم و روی آنرا ضاف می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به صورت یکدست،
روی مایه کوکو می ریزیم و ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ،
درون فر قرار می دهیم تا کوکو بپزد. البته اگر ظرف مان گود باشد ،
ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشیم.
مرحله ششم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کوکو فرومی کنیم،
و در صورتی که کوکو پخته بود آنرا از فر خارج می کنیم.
در ادامه کوکو را به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم ،
و پس از برش زدن به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آب | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ½ پیمانه |
سینه مرغ | ½ سینه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام