آموزش درست کردن دونات پیتزایی مخصوص با سوسیس
آموزش درست کردن دونات پیتزایی
آموزش درست کردن دونات پیتزایی مخصوص با سوسیس که یک پیش غذای فست فودی بسیار لذیذ می باشد که در ادامه خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه دونات پیتزایی خوشمزه ابتدا ژامبون ها و فلفل دلمه ای را،
به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه سوسیس ها را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن،
تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شوند.
مرحله دوم
البته نیاز نیست سوسیس ها را خیلی سرخ کنیم،
چون در ادامه کار مجددا با خمیر هم سرخ می شوند.
در این مرحله خمیر مایه فوری را به همراه شکر ،
و نصف آب ولرم با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
سپس درب کاسه را می گذاریم و آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه،
در یک جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید. تخم مرغ را ،
به همراه نمک و روغن داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم،
و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در ادامه خمیر مایه را پس از اینکه عمل آمد،
به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
حالا باقیمانده آب را به همراه مقداری فلفل سیاه و آویشن،
اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله ژامبون، سوسیس و فلفل دلمه ای خرد شده را ،
به کاسه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم،
تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم،
سپس کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ،
ادامه می دهیم. با توجه به اینکه آب خور آردها متفاوت است ،
ممکن است به آرد بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشیم.
پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم،
سپس خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. حالا روی خمیر را،
با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم،
قرار می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، آنرا به سطح کار،
منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا پف اضافی آن گرفته شود.
در ادامه به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم،
و به صورت گرد آنرا با قطر یک سانتی متر باز می کنیم.
مرحله نهم
حالا وسط خمیر را با ماسوره ساده جدا می کنیم.
به همین صورت تمام خمیر را آماده می کنیم،
سپس روی خمیرهای قالب زده شده را با پارچه می پوشانیم،
و به مدت ۳۰ دقیقه ساتراحت می دهیم تا خمیرها به خوبی پف کنند.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان، یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم،
و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که دونات ها،
هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
در ادامه دونات ها را داخل روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند.
مرحله یازدهم
پس از اینکه دونات ها را داخل روغن انداختیم باید،
با قاشق روغن داغ را روی دونات ها بریزیم تا بهتر پف کنند.
در پایان روغن اضافی دونات های سرخ شده را ،
با دستمال حوله ای می گیریم،
سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم خمیر دونات | |
آرد | حدود ۴ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ژامبون | ۳۰۰ گرم |
سوسیس | ۲ عدد |
فلفل دلمه رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام