آموزش درست کردن کراکت سیب زمینی مخصوص شکم پر
آموزش درست کردن کراکت سیب زمینی
آموزش درست کردن کراکت سیب زمینی مخصوص شکم پر با ژامبون و سوسیس و همچنین پنیر پیتزا که طعمی بسیار عالی دارد.
مرحله اول
برای تهیه کراکت سیب زمینی خوشمزه ابتدا،
سیب زمیینی آبپز را با رنده ریز رنده می کنیم
و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه
سوسیس یا ژامبون را به صورت نگینی بسیار ریز خرد می کنیم
و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم
و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به کاسه اضافه می کنیم.
در ادامه آرد سفید را به کاسه اضافه می کنیم
و مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله دست ها خود را با روغن مایع چرب می کنیم،
سپس به اندازه یک کوفته بزرگ از مواد بر می داریم
و مقداری پنیر پیتزا بین آن قرار می دهیم و انرا به شکل دایره
یا بیضی گرد می کنیم، به همین ترتیب تمام مواد را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم
و با چنگال کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند،
سپس آرد سوخاری را داخل یک کاسه دیگر می ریزیم
و کاسه های تخم مرغ و آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم
و مقداری روغن داخل آن می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد،
سیب زمینی ها را حالت داده شده را درون تخم مرغ می غلطانیم،
سپس در آرد سوخاری می غلطانیم و در تابه می اندازیم.
مرحله ششم
پس از اینکه یک سمت کراکت ها سرخ شد انرا می چرخانیم
تا سمت دیگرشان نیز به صورت یکدست سرخ شد.
در پایان کراکت ها را به صورت داغ درون ظرف مورد نظرمان می کشیم
و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی آبپز | ۴ عدد |
ژامبون یا سوسیس | ۱۰۰ گرم |
پیازچه | ۳ ساقه |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام