آموزش درست کردن کرانچی سیب زمینی خانگی به روش مخصوص
آموزش درست کردن کرانچی سیب زمینی
آموزش درست کردن کرانچی سیب زمینی خانگی به روش مخصوص که با سس گوجه فرنگی و ادوه های مخصوص تهیه میشود.
مرحله اول
برای تهیه کرانچی سیب زمینی ابتدا ،
سیب زمینی ها را،
تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای قرار،
می دهیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم،
و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.
بعد داخل آبکش قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم تا خنک شوند.
مرحله دوم
اگر زمان کمی دارید سیب زمینی ها را ،
زیر آب سرد می گیریم و بعد چنگال داخل آن ها،
فرو میر کنیم و با یک دست پوست روی،
سیب زمینی ها را می گیریم و با دست دیگر ،
چنگال را می گیریم. بعد داخل کاسه ای ،
قرار می دهیم و با گوشتکوب خوب،
آن ها را له می کنیم.
مرحله سوم
و اصلا از رنده استفاده نمی کنیم. تخم مرغ را،
در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن ،
به سیب زمینی اضافه می کنیم.سس گوجه فرنگی ،
و آب را نیز اضافه می کنیم.بیکینگ پودر را ،
به آرد اضافه می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم ،
و نمک و فلفل وادویه دلخواهمان را نیز روی،
مواد می پاشیم. سپس قابلمه ای کوچک،
ترجیحا با عمق زیاد را روی حرارت کم می گذاریم،
و روغن در حد دو سانت داخل آن می ریزیم ،
و اجازه می دهیم تا داغ شود.
مرحله پنجم
مواد را داخل قیف می ریزیم و زمانیکه ،
روغن داغ شده بود با قیف سریع به هر شکلی،
که تمایل دارید داخل روغن به مایه کرانچی ،
شکل می دهیم و رها می کنیم. دقت باید کرد،
که نباید روی هم از مایه داخل روغن بریزیم،
که باعث خمیر شدن کرانچی ها می شود.
مرحله ششم
در این مرحله با قاشق یا کفگیر دارای سوراخ ،
آرام کرانچی ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر،
آن ها نیز سرخ شود و به طور کامل طلایی شوند.
بعد از سرخ شدن کرانچی ها آن ها را آرام،
از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری،
قرار می دهیم تا روغن اضافه شان را پس بدهند.
مرحله هفتم
در صورتی که توری فلزی نداشته باشیم ،
می توانیم با دستمال حوله ای برای گرفتن،
روغن کرانچی ها استفاده کنیم تا تردتر شوند.
در ادامه کرانچی ها را در ظرف مورد نظرمان،
قرار می دهیم و با سس مورد نظرمان،
نوش جان می کنیم.
گردآوری: کاشمر سلام