آموزش درست کردن شیرینی یاقوتی به سبک اصیل قزوینی
آموزش درست کردن شیرینی یاقوتی
آموزش درست کردن شیرینی یاقوتی به سبک اصیل قزوینی که در مناسبت های خاص تهیه میشود ، و میتوان آن را با رنگ های ژله ای تزئین نمود.
مرحله اول
برای تهیه شیرینی یاقوتی لاکچری ابتدا کره را ،
از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم ،
تا با دمای محیط سازگار و نرم شود. آرد برنج،
آرد قنادی و نشاسته ذرت را داخل کاسه ای بزرگ،
الک می کنیم و کنار قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله کره را داخل کاسه ای می اندازیم،
و پودر شکر را روی کاسه کره الک می کنیم،
و با دور تند همزن برقی خوب می زنیم تا کاملا ،
مخلوط و یکدست و کرمی رنگ و دارای حجم شوند،
و بعد زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مجددا با همزن برقی مواد را به مدت ۱ دقیقه ،
می زنیم. سپس ترکیب آردهای الک شده را ،
کم کم به آن اضافه می کنیم و اول با لیسک ،
مخلوط می کنیم و بعد با نوک انگشت،
مواد را کاملا مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
نکته مهم در این مرحله این است که فقط ،
تا زمانی ترکیب آرد را اضافه می کنیم که خمیر ،
کاملا جمع و یکدست شود. خمیر آماده شده را ،
داخل کیسه ای می گذاریم و به صورت مستطیل،
داخل کیسه به آن فرم می دهیم.
مرحله پنجم
سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت،
۳۰ دقیقه استراحت کند. پس از استراحت خمیر را ،
از داخل یخچال بیرون می آوریم و بین دو تا پلاستیک،
قرار می دهیم و روی صفحه کار می گذاریم ،
و با وردنه خمیر را باز می کنیم،
تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد.
مرحله ششم
سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم،
و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
با کارت مد نظرمان خمیر را برش می دهیم ،
و در سینی فر با فاصله از یکدیگر آنها را می چینیم،
و داخل فر گرم شده سینی را قرار می دهیم.
مرحله هفتم
تا به مدت ۱۵ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد ،
شیرینی ها بپزند. در آخر شیرینی ها را از داخل فر ،
بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند ،
و با انواع بریلو یا مارمالاد آن ها را تزئین می کنیم،
و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم.نوش جان
طرز تهیه شیرینی یاقوتی | |
آرد قنادی | ۱۵۰ گرم |
آرد برنج | ۵۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۳۰ گرم |
کره | ۱۲۵ گرم |
پودر شکر | ۶۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام