آموزش درست کردن قارچ شکم پر مخصوص ایتالیایی
آموزش درست کردن قارچ شکم پر
آموزش درست کردن قارچ شکم پر مخصوص ایتالیایی که در پرکردن قارچ میتوان کاملا مطابق سلیقه عمل کرد که در ادامه تهیه آن را خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه قارچ شکم پر مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم
تا کاملا گرم شود، سپس ساقه های قارچ ها را خارج می کنیم.
در ادامه یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس را با روغن به خوبی چرب می کنیم.
مرحله دوم
سپس قارچ ها را به صورت وارونه داخل ظرف پیرکس می چینیم.
در ادامه سس کچاپ را به همراه پودر سیر،
اورگانو و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم
و داخل هر قارچ مقداری از سس را می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه روی قارچ ها را با پنیر پیتزا پر می کنیم،
سپس سوسیس را به صورت ورقه ای خرد می کنیم
و روی هر قارچ یک ورق سوسیس قرار می دهیم.
در ادامه ظرف پیرکس را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۱۵تا ۲۰ دقیقه که پنیر پیتزا به طور کامل حل شد،
قارچ شکم پر ما اماده است. در ادامه قارچ ها را،
داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس جعفری را
به صورت ریز خرد می کنیم و برای تزیین غذا استفاده می کنیم.
نکات پخت قارچ شکم پر
قارچ شکم پر با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن قارچ شکم پر با گوشت مرغ ابتدا،
یک سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب، ۱ پیاز کوچک،
۱ تکه چوب دارچین، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم
و اجازه می دهیم گوشت مرغ آبپز شود.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ پخت ،
آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم.
در ادامه یک پیاز کوچک را به صورت نگینی خرد می کنیم
و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.
مرحله سوم
حالا گوشت مرغ را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ سرخ شود.
حالا گو.شت مرغ را داخل قارچ ها می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم
و در فر قرار می دهیم تا آماده شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۸ عدد بزرگ |
سس کچاپ | ½ لیوان |
پنیر پیتزا | ½ لیوان |
سوسیس | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
ادویه اورگانو | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام