آموزش درست کردن لیمو شکری برای استفاده در چای و شربت
آموزش درست کردن لیمو شکری
آموزش درست کردن لیمو شکری برای استفاده در چای و شربت که به عنوان یک خوراکی سنتی ایرانی میتوان آن را در کنار چای نیز سرو کرد.
مرحله اول
برای تهیه لیمو شکری خوشمزه ابتدا باید لیموی مناسب تهیه کنیم.
برای این منظور باید از لیمو هایی که زرد رنگ و گوشتی هستند استفاده کنیم.
برای شروع پس از شستشو و خشک کردن لیموها،
سر و ته لیموها را جدا می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله لیمو ها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم
و حتما دانه های لیمو را خارج می کنیم، زیرا دانه های لیمو،
باعث تلخ شدن لیمو شکری می شوند.
حالا یک لایه لیمو داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله با یک لایه شکر روی لیمو ها را می پوشانیم.
به همین ترتیب لیمو ترش ها و شکر را به صورت لایه ای می ریزیم
تا به طور کامل ظرف پر شود. توجه داشته باشید
که در لایه اخر حتما باید از شکر استفاده کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم
و به مدت ۲ روز جلوی نور آفتاب قرار می دهیم،
سپس درب شیشه را باز می کنیم و با قاشق بلند
به آرامی لیمو ها را هم می زنیم تا شکرهای باقیمانده در شیشه حل شوند.
مرحله پنجم
به همین ترتیب هر دو روز یک بار لیموها را ترکیب می کنیم
تا علاوه بر اینکه خوشرنگ تر و خوش طعم تر شوند،
شکر موجود در شیشه نیز به طور کامل حل شود،
پس از گذشت یک ماه شیشه را به یخچال منتقل می کنیم.
مواد لازم لیمو شکر | |
لیمو ترش تازه | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
گردآوری: کاشمر سلام