آموزش درست کردن سالاد تابستانی خوشمزه و مخصوص فصول گرم سال
آموزش درست کردن سالاد تابستانی
آموزش درست کردن سالاد تابستانی خوشمزه و مخصوص فصول گرم سال که برای میهمانی ها از سالادهای پیشنهادی ماست.
مرحله اول
برای تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار ابتدا هندوانه را پوست می گیریم
و به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس داخل کاسه سالادخوری می ریزیم.
در ادامه خیار را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم و به کایه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پنیر صبحانه را به صورت مکعب های کوچک
به اندازه قند خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
در ادامه ریحان و نعناع تازه را به صورت ریز خرد می کنیم
و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
به دلیل اینکه بافت هندوانه و پنیر فتا شکننده می باشد
باید خیلی آرام مواد سالاد را مخلوط کنیم تا هندوانه و پنیر له نشوند.
در برخی کشورها این سالاد را با سس روغن زیتون
و آب لیمو ترش سرو می کنند که بستگی به ذائقه شما دارد.
مرحله چهارم
برای تهیه این سس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را
به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش مخلوط می کنیم
و به سالاد اضافه می کنیم. در پایان روی کسه را با سلفون می پوشانیم
و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هندوانه | ½ هندوانه کوچک |
پنیر فتا | ۱۰۰ گرم |
خیار | ۴ عدد |
ریحان تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نعناع تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام