آموزش درست کردن پیتزا نان تست ویژه با مرغ و قارچ
آموزش درست کردن پیتزا نان تست
آموزش درست کردن پیتزا نان تست ویژه با مرغ و قارچ که میتوانید به عنوان فینگرفود از طعم و ظاهر عالی آن در میهمانی های خود لذت ببرید.
مرحله اول
برای تهیه پیتزا با نان تست ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی نمک،
زردچوبه، ۱ پیمانه آب و ۱ عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد،
و آب درون قابلمه جذب آن شود.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا،
به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس،
به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم،
تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم|،
و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه ،
فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت ریز خرد می کنیم،
سپس به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم،
تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم،
تا مواد خنک شوند. حالا نان ها تست را به ترتیب داخل سینی فر می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی نان های تست را با سس پیتزا ،
یا سس کچاپ پوشش می دهیم، سپس کمی پنیر پیتزا،
روی نان ها می پاشیم. در ادامه مخلوط گوشت مرغ را ،
روی نان ها پخش می کنیم، سپس روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.
مرحله ششم
برای تزیین روی پیتزاها مقداری زیتون و فلفل دلمه ای خرد شده ،
روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه،
درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم ،
قرار می دهیم تا پیتزاها آماده شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزاها به طور کامل آب شد،
چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزاها رنگ بگیرد و طلایی شود.
در پایان پیتزاها را ار فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم،
سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
زیتون | ۸ عدد |
نان تست | ۸ عدد |
سس پیتزا | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام