آموزش درست کردن خورش گوجه فرنگی پامادور به سبک اصیل گیلانی
آموزش درست کردن خورش گوجه فرنگی
آموزش درست کردن خورش گوجه فرنگی پامادور به سبک اصیل گیلانی که در تهیه آن از سیر و تخم مرغ استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه فرنگی مجلسی ابتدا ،
گوجه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم،
و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم.سیرها را نیز،
پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم،
و یا با گوشت کوب کاملا له می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم ،
و روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را داخل آن ،
می ریزیم و تفت می دهیم و کمی زردچوبه ،
اضافه می کنیم و سیر ها را زیر و رو می کنیم،
تا عطر زردچوبه به خورد آن برود.
مرحله سوم
پس از اینکه سیر و زردچوبه با هم یکدست شدند،
تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم ،
و در صورت سالم بودن اضافه می کنیم و تفت می دهیم ،
تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
مجددا همان تابه را می شوییم و روی حرارت کم،
قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم ،
و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم،
و مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه ها،
کاملا کشیده شود و سرخ شوند.
مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، ترکیب سیر،
و تخم مرغ های سرخ شده را به گوجه اضافه می کنیم،
و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم،
و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ششم
حالا کمی زمان می دهیم تا خورش به خوبی جا بیفتد،
و روغن بیاندازد. حدودا ۱۰ دقیقه بعد خورش گوجه ما،
آماده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم،
و خورش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۱۰ عدد |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
سیر | ۵ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام