آموزش درست کردن املت تن ماهی، با قارچ و تخم مرغ
آموزش درست کردن املت تن ماهی
آموزش درست کردن املت تن ماهی، با قارچ و تخم مرغ که معمولا به عنوان صبحانه، به همراه نان تازه سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه املت تن ماهی خوشمزه ابتدا قوطی تن ماهی را ،
در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم، سپس یک پیمانه آب اضافه می کنیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب بیندازد. پس از اینکه قارچ آب انداخت،
چند دقیقه دیگر آنرا تفت می دهیم تا سرخ شود و آب موجود در تابه کشیده شود.
مرحله سوم
در این مرحله تن ماهی را از قوطی خارج می کنیم
و روغن اضافی ان را دور می ریزیم، سپس تن ماهی را
به تابه اضافه می کنیم و به همراه قارچ کمی تفت می دهیم
تا با هم یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم.
مرحله چهارم
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم
و پس از مخلوط کردن به تابه اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند
و تخم مرغ به طور کامل بپزد، سپس املت را به همراه نان تازه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام