آموزش درست کردن بامیه ترکی به روش مخصوص و خوشمزه
آموزش درست کردن بامیه ترکی
آموزش درست کردن بامیه ترکی به روش مخصوص و خوشمزه که معمولا به عنوان دسر یا عصرانه به همراه چای سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه ابتدا مواد داخل ،
یخچال اعم از تخم مرغ ها، شیر، ماست را ،
۳۰ دقیقه زودتر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم،
تا با دمای محیط سازگار شوند.
تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم.
مرحله دوم
سپس در صورت سالم بودن داخل کاسه ای،
می ریزیم و بیکینگ پودر را به آرد و آرد سمولینا،
اضافه می کنیم و همراه با وانیل به مواد ،
می افزاییم. در ادامه شیر را به همراه ماست،
روغن مایع و آبلیمو اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس با همزن دستی همگی مواد را ،
کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست،
و لطیفی داشته باشیم.داخل کاسه ای را،
چرب می کیم و خمیر را داخل ان قرار می دهیم،
و روی آن را با سلفون یا پارچه ای می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا آنرا در محیط آشپزخانه قرار می دهیم،
تا استراحت کند. سپس قابلمه ای را روی حرارت،
کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی ،
به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه ،
می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.
مرحله پنجم
خمیر را داخل قیف می ریزیم و روغن که ،
داغ شد به صورت حلقه ای خمیر را داخل روغن،
می اندازیم و اجازه می دهیم تا بامیه ها ،
پف کنند و سرخ شوند.با میه ها را داخل روغن،
با قاشق بر می گردانیم تا هر دو طرف آن،
یکدست سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی،
قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود.
در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتیم،
می توانیم بامیه ها را روی دستمال حوله ای،
قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله هفتم
بعد داخل شربت بار سرد می گذاریم ،
تا کاملا شربت جذب بامیه ها شود و با کفگیر ،
دارای سوراخ بامیه ها را از داخل شربت،
بیرون می آوریم و کمی تکان می دهیم ،
و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.نوش جان
مواد لازم بامیه ترکی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۴ لیوان |
آرد سمولینا | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ½ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق مرباخوری |
شربت بار | ۲ لیوان |
گردآوری: کاشمر سلام