آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ به روش تازه

آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ به روش تازه

آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ

آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ به روش تازه که معمولا به همراه نان تازه یا برنج کته و سبزی سرو میشود.

آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ به روش تازه
آموزش درست کردن کباب کوبیده دو رنگ به روش تازه

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ مجلسی ابتدا پیازها را رنده می کنیم ،

و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم،

سپس گوشت مرغ را به همراه نیمی از دنبه گوسفندی ،

دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نصف پیاز رنده شده را به همراه مقداری نمک،

فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ،

به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را ،

به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم،

و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم،

تا استراحت کند. در ادامه گوشت گوسفندی را ،

به همراه باقیمانده دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم،

سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله باقیمانده پیاز رنده شده را ،

به همراه ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده،

و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده،

اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه ،

با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند.

مرحله پنجم

روی این کاسه را هم با سلفون می پوشانیم ،

و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

پس از گذشت یک ساعت کاسه ها را از یخچال خارج می کنیم،

سپس نصف سیخ را با گوشت مرغ و نصف دیگر را ،

با گوشت گوسفندی سیخ می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که تمایل داشته باشیم کباب را ،

روی ذغال تهیه کنیم از سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده،

استفاده می کنیم، اما در صورتی که بخواهیم کباب را ،

در فر یا تابه درست کنیم می توانیم از سیخ چوبی ،

یا حتی بدون سیخ کباب را درست کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سیخ کردن کباب ها به پایان رسید،

منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم ،

و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را هر چند لحظه یک بار،

می چرخانیم تا به صورت یکدست بپزند.

مرحله هشتم

در صورتی که بخواهیم کباب را در تابه درست کنیم،

سمت گریل تابه را با روغن کمی چرب می کنیم،

سپس کباب ها را داخل تابه می چینیم،

پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد،

انها را بر می گرداینم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله نهم

برای درست کردن این کباب خوشمزه در فر،

سینی فر را چرب می کنیم، سپس کباب ها را ،

داخل سینی فر می چینیم. در ادامه سینی فر را ،

به مدت ۳۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد،

گرم کرده ایم قرار می دهیم تا کباب ها بپزند.

مرحله دهم

برای خوشمزه تر شدن کباب، کره ذوب شده را ،

با زعفران مخلوط می کنیم و در میانه پخت روی کباب ها می مالیم.

در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم ،

و به دلخواه با نان، برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
گوشت مرغ۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۵۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کره۵۰ گرم

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا