آموزش درست کردن آبنبات چوبی رنگی به روش سریع
آموزش درست کردن آبنبات چوبی
آموزش درست کردن آبنبات چوبی رنگی به روش سریع که یک خوراکی خوشمزه و خانگی برای بچهاست.
مرحله اول
برای تهیه آبنبات چوبی خوشمزه ابتدا شکر و آب را ،
داخل شیرجوش استیل یا قابلمه کوچکی می ریزیم،
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و گلوکز را ،
نیز اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط،
می کنیم تا شکر و گلوکز داخل آب حل شوند.
مرحله دوم
دما باید تا ۱۵۴ درجه سانتیگراد افزایش یابد،
و این کار را با دماسنج می توانید انجام دهید،
تا مطمئن شوید مایه به این دما رسیده باشد.
حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از جوشیدن مایع ،
که بگذرد به این دما می رسد.
مرحله سوم
برای اینکه اطمینان پیدا کنیم که مایع ما ،
به این دما رسیده است یا نه. لیوانی را پر از،
آب سرد می کنیم و چند قطره از مایع را داخل آن،
می اندازیم. اگر سریع آن چند قطره داخل آب،
سفت شد و خودش را گرفت
مرحله چهارم
و راحت می توانستیم از داخل آب آن را خارج کنیم،
یعنی ایزومالت شده است و بلافاصله اسانس ،
یا رنگ خوراکی را به مایع اضافه می کنیم ،
و با قاشق کاملا هم می زنیم تا رنگ ،
با مایع خوب مخلوط و ترکیب شود.
مرحله پنجم
بعد ایزومالت را داخل قالب های سیلیکونی ،
شکلات می ریزیم و (مقدار کمی اگر بریزید،
آبنبات ها نازک و شفاف می شوند) چوب بستنی،
در قالب ها قرار می دهیم و روی آبنبات ها را،
با ترافل های رنگی تزئین می کنیم.
مرحله ششم
سپس کنار می گذاریم تا به مدت حدودا ،
۳۰ دقیقه سفت شوند. البته ممکن است،
بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان برای سفت شدن آبنبات ها ،
نیاز باشد، برای همین قبل از خارج کردن آبنبات ها ،
از قالب باید تست کنیم که کاملا سفت شده باشند.
مرحله هفتم
سپس آبنبات ها را راحت از داخل قالب های،
سلیکونی خارج می کنیم و برای اینکه چسبندگی،
آن ها را از بین ببریم آن ها را داخل کمی،
نشاسته ذرت می غلطانیم و بعد می تکانیم،
و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم.نوش جان
مواد لازم آبنبات چوبی | |
شکر | ۲۲۰ گرم |
گلوکز | ۱۱۰ گرم |
آب | ۵۰ گرم |
اسانس دلخواه | به مقدار کافی |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام