آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید

  • آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید

    آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای

    آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید که میتوان در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فود از آن استفاده کرد.

    آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید
    آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید

    مرحله اول

    برای تهیه سیب زمینی رشته ای خوشمزه ابتدا ،

    سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم،

    و با حالت دندانه دار که کنار پوست کن ،

    تعبیه شده است سیب زمینی ها را ،

    رشته ای می کنیم.بعد داخل آبکش می ریزیم.

    مرحله دوم

    سپس آب شیر را روی آن ها می گیریم،

    و با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم،

    تا نشاسته ان ها خارج شود. سپس ،

    داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،

    و تا سطح روی آن ها یخ و آب سرد می ریزیم .

    مرحله سوم

    سپس کنار می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت،

    سیب زمینی ها ترد شوند. در ادامه ،

    سیب زمینی رشته ای را داخل آبکش می ریزیم،

    و اجازه می دهیم تا ۳ دقیقه داخل آن ،

    بمانند تا آب اضافه آن ها خارج شود

    مرحله چهارم

    حالا پارچه ای که آب را خوب جذب کند را،

    پهن می کنیم و سیب زمینی ها را،

    به صورت پخش روی آن می ریزیم تا خشک شوند.

    دقت کنید زمان زیادی سیب زمینی ها ،

    روی پارچه نمانند چون باعث می شود،

    که رنگ آن ها تغییر کند.

    مرحله پنجم

    در این مرحله تابه یا قابلمه بزرگی را روی،

    حرارت کم قرار می دهیم و به اندازه ای،

    روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم ،

    که سیب زمینی ها هنگام سرخ شدن،

    در روغن شناور باشند. سپس کمی،

    صبر می کنیم تا روغن داغ شود.

    مرحله ششم

    حالا به اندازه گنجایش تابه داخل آن ،

    سیب زمینی می ریزیم و توجه داشته باشید،

    که به هیچ عنوان نباید مقدار زیادی ،

    سیب زمینی رشته ای داخل روغن بریزیم،

    تا روی هم انباشته شوند،

    چون ممکن است به هم بچسبند.

    مرحله هفتم

    حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها ،

    به خوبی سرخ شوند و گه گاه آن ها را،

    جابه جا می کنیم تا به صورت کاملا ،

    یکدست سرخ شوند. پس از سرخ شدن،

    توسط کفگیر یا صافی های دسته دار ،

    سیب زمینی ها را از داخل روغن بیرون می آوریم.

    مرحله هشتم

    به همین ترتیب تمام سیب زمینی ها را ،

    سرخ می کنیم. برای گرفته روغن اضافی،

    سیب زمینی ها می توانیم انها را درون،

    توری فلزی قرار دهیم یا اینکه روی،

    دستمال حوله ای پهن کنیم تا خشک تر و ترد شوند.

    مواد لازم سیب زمینی رشته ای
    سیب زمینی ۲ عدد متوسط
    روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

    گردآوری: کاشمر سلام

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا