آموزش درست کردن بیسکوییت جو و شوید کاملا رژیمی و خوشمزه
آموزش درست کردن بیسکوییت جو و شوید
آموزش درست کردن بیسکوییت جو و شوید کاملا رژیمی و خوشمزه که در تهیه آن از شکر استفاده نمی شود و شیرینی آن شیره خرما می باشد.
مرحله اول
برای تهیه بیسکوییت جو و شوید خوشمزه ابتدا آرد جو را ،
به همراه سبوس گندم، پودر قند،نمک و بکینگ پودر،
با هم مخلوط می کنیم، سپس داخل مخلوط کن،
یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم ،
تا مواد خشک به طور کامل یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله کره سرد را از یخچال خارج می کنیم،
سپس به تکه های کوچک تبدیل می کنیم ،
و به مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا مجددا چند پالس می زنیم،
تا مواد کاملا یکدست شوند و حالتی شبیه به خرده نان پیداکنند.
مرحله سوم
حالا شیره را اضافه می کنیم و در حین مخلوط کردن شیره،
شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری لطیف ،
و یکدست جمع شود.در صورتی که مخلوط کن در دسترس نداشته باشیم ،
می توانیم با چنگال مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم،
تا زمان آماده شدن خمیر کاملا گرم شود. در ادامه،
زیر و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم،
سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پلاستیک روی خمیر را بر می داریم و آنرا با کاتر گرد ،
به قطر حدودا ۵ سانتی متر قالب می زنیم. در ادامه ،
سینی فر را با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی ،
پوشش می دهیم، سپس بیسکویت های قالب زده را،
داخل سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله روی بیسکوییت ها را با سیخ چوبی طرح می اندازیم،
سپس به مقدار دلخواه شوید خشک روی خمیر ها می پاشیم.
حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر،
قرار می دهیم تا بیسکوییت ها بپزند.
مواد لازم بیسکوییت جو و شوید | |
آرد جو | ۲۰۰ گرم |
سبوس گندم | ۵۰ گرم |
کره | ۱۳۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
شیره خرما | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شوید خشک | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام