آموزش درست کردن ساندویچ گوشت پنیری به روش جدید
آموزش درست کردن ساندویچ گوشت پنیری
آموزش درست کردن ساندویچ گوشت پنیری به روش جدید که در تهیه آن میتوان از نان پیتا یا لواش استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ گوشت خوشمزه ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز،
رنده می کنیم و با فشار دست آبش اضافی شا را به طور کامل می گیریم.
در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد نخودچی را به همراه مقداری پودر سیر، پاپریکا،
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز به کاسه اضافه می کنیم،
و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و چند دقیقه با دست ورز می دهیم،
تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله سوم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت ،
در یخچال قرار می دهیم تا مایه ساندویچ به خوبی استراحت کند.
پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مخلوط گوشت چرخ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک همبرگر،
از مایه گوشت چرخ کرده بر میداریم و با دست آنرا شکل می دهیم،
سپس در روغن داغ هر دو طرف انرا سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی خرد می کنیم،
و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا کاراملی شود،
سپس پیاز کارملی را کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را،
به صورت خلالی خرد می کنیم و سرخ می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله نان پیتا را باز می کنیم و یک تکه گوشت سرخ شده ،
در آن قرار می دهیم. حالا مقداری پنیر پیتزا و یک ورق پنیر گودا،
به همراه مقداری پیاز کاراملی و سیب زمینی سرخ شده داخل نان،
قرار می دهیم و نان را جمع می کنیم.
مرحله هفتم
حالا یک تابه گریل روی حرارت قرار می دهیم و بدون ریختن هیچگونه روغنی،
ساندویچ ها را روی گریل قرار می دهیم تا نان ساندویچ ها برشته شود.
در پایان ساندویچ ها را به همراه سیب زمینی سرخ کرده با سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
پنیر پیتزا | ۵۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
سیب زمینی | ۱ عدد درشت |
نان پیتا یا لواش | ۲ عدد |
آرد نخودچی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام