آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه به سبک تبریزی + عکس

آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه به سبک تبریزی

آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ

آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه به سبک تبریزی که به عنوان یکی از آبگوشت های اصیل ایرانی در کنار نان تازه و سبری سرو میشود.

آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه به سبک تبریزی
آموزش درست کردن آبگوشت لپه و مرغ خوشمزه به سبک تبریزی

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت لپه و مرغ مجلسی ابتدا لپه را ،

به همراه یک پیمانه آب داخل یک کاسه می ریزیم و حداقل،

به مدت ۲ ساعت می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز ،

خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز را به خوبی تفت دادیم مقداری نمک، فلفل سیاه ،

و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم،

تا پیاز و ادویه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه گوشت مرغ را ،

به صورت تکه ای یا خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد و به خوبی سرخ شد،

لپه را آبکشی می کنیم و دو دقیقه تفت می دهیم، سپس،

رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه دیگر ،

مواد تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را،

زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. حالا حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم ،

تا مرغ و لپه با هم بپزند. در ادامه سیب زمینی و بلغور گندم را ،

به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا آبگوشت آماده شود. ۳۰ دقیقه مانده به آماده شدن آبگوشت،

لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه،

در آب جوش قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود،

سپس به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید صبر کنیم تا آبگوشت جا بیفتد. پس از اینکه آبگوشت جا افتاد،

طعم آنرا می چشیم و به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم.

در ادامه مرز خشک را با دست پودر می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۳ تکه
لپه۱ لیوان
بلغور گندم۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۳ عدد متوسط
لیمو عمانی۲ عدد
مرزه خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۳ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا