آموزش درست کردن مرغ تنوری و سبزیجات به روش مخصوص
آموزش درست کردن مرغ تنوری و سبزیجات
آموزش درست کردن مرغ تنوری و سبزیجات به روش مخصوص که مبتوان به عنوان یک وعده مجلسی در میهمانی و و دورهمی ها سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه مرغ تنوری مجلسی ابتدا سس مایونز را به همراه ماست،
روغن زیتون، آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر،
پودر گوجه فرنگی، ادویه تندوری، پاپریکا و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ،
با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم ،
و به کاسه اضافه می کنیم. حالا روی تکه های مرغ با یک کارد تیز ،
چند شیار ایجاد می کنیم، سپس تکه های مرغ را،
به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد طعم دهنده را با گوشت مرغ ترکیب کردیم،
روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت،
در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعم دار شود.
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مرغ ها را از داخل مواد خارج می کنیم، سپس،
مواد طعم دهنده داخل کاسه را داخل سینی فر می ریزیم،
نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و با مواد طعم دهنده مخلوط می کنیم،
سپس تکه های مرغ را درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه فرنگی را به هویج خرد می کنیم ،
و درون سینی فر می چینیم. در صورت تمایل می توانیم،
سبزیجات دیگری مثل کدو سبز هم اضافه کنیم.
حالا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله ششم
حالا روی سینی فر را با فویل می پوشانیم و روی فویل ،
چند سوراخ کوچک ایجاد می کنیم، پس از اینکه فر به خوبی گرم شد،
سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم،
مرغ به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه درون فر بماند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ | ۴ تکه |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
پیاز | ۲ عدد درشت |
هویج | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ½ فنجان |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر گوجه | به مقدار کافی |
ادویه تندوری | ۱ قاشق مرباخوری |
گردآوری: کاشمر سلام