آموزش درست کردن آبلیمو طبیعی و خانگی با روش سنتی
آموزش درست کردن آبلیمو طبیعی
آموزش درست کردن آبلیمو طبیعی و خانگی با روش سنتی که یکی از بهترین چاشنی های ایرانی است و معمولا در تهیه سس سالاد استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه آب لیمو ترش خانگی ابتدا لیموی مناسب آبگیری تهیه کنیم.
مناسب ترین نوع لیمو برای آبگیری لیمویی است که رنگش سبز و زرد باشد.
اگر رنگ پوست لیمو فقط زرد باشد ممکن است کمی تلخی داشته باشد.
مرحله دوم
در صورتی که پوست لیمو فقط سبز باشد ممکن است آب خیلی کمی بدهد.
پس از اینکه لیموها را شستیم، آنها را یک روز کنار می گذاریم
تا پوست شان کمی خشک باشد، این کار باعث می شود لیمو آب بیشتری بدهد.
مرحله سوم
در این مرحله لیموها را به وسیله آبمیوه گیری دستی یا برقی آبگیری می کنیم.
در صورتی که آبمیوه گیری نداشتیم می توانیم لیموها را بدهیم بیرون آبگیری کنند.
پس از آبگیری آبلیمو را داخل صافی می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله چهارم
پالپ های باقیمانده از آب لیمو را می توانیم داخل کیسه فریزر نگهداری کنیم
و برای استفاده در شربت آبلیمو استفاده کنیم.
در ادامه آبلیموی تازه را درون ظرف های شیشه ای می ریزیم
و درون یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم آبلیمو | |
لیمو ترش | ۵ کیلوگرم |
گردآوری: کاشمر سلام