آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید
آموزش درست کردن سوپ پیاز
آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید که یک پیش غذای مجلسی و مقوی برای میهمانی ها و مجالس میباشد.
مرحله اول
برای تهیه سوپ پیاز مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم،
سپس به همراه روغن کنجد و کره داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم،
تا پیاز تغییر رنگ دهد و کاراملی شود، سپس سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود،
سپس آرد سفید را به قابلمه اضافه می کنیم و و چند دقیقه تفت می دهیم،
تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم،
و با مواد مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم آب مرغ به جوش بیاید، سپس ،
حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم ،
سوپ با حرارت ملایم غلیظ شود و جا بیفتد. در پایان،
پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل سیاه آنرا اندازه می کنیم.
مرحله چهارم
در پایان سوپ را از روی حرارت کنار می گذاریم،
سپس یک ملاقه از سوپ را با خامه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
در ادامه خامه را به سوپ اضافه می کنیم، سپس،
سوپ را داخل ظرف مناسب می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۳ عدد درشت |
سیر | ۳ حبه |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | ۱ لیتر |
خامه | ۱۰۰ میلی لیتر |
پنیر موزارلا (اختیاری) | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام