آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید + عکس

آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید

آموزش درست کردن سوپ پیاز

آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید که یک پیش غذای مجلسی و مقوی برای میهمانی ها و مجالس میباشد.

آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید
آموزش درست کردن سوپ پیاز مجلسی به روش ویژه و جدید

مرحله اول

برای تهیه سوپ پیاز مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم،

سپس به همراه روغن کنجد و کره داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم،

تا پیاز تغییر رنگ دهد و کاراملی شود، سپس سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود،

سپس آرد سفید را به قابلمه اضافه می کنیم و و چند دقیقه تفت می دهیم،

تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم،

و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم آب مرغ به جوش بیاید، سپس ،

حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم ،

سوپ با حرارت ملایم غلیظ شود و جا بیفتد. در پایان،

پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل سیاه آنرا اندازه می کنیم.

مرحله چهارم

در پایان سوپ را از روی حرارت کنار می گذاریم،

سپس یک ملاقه از سوپ را با خامه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

در ادامه خامه را به سوپ اضافه می کنیم، سپس،

سوپ را داخل ظرف مناسب می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۳ عدد درشت
سیر۳ حبه
روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ۱ لیتر
خامه۱۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا (اختیاری)به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا