آموزش درست کردن سالاد انار و گل کلم به روش مخصوص و خوش طعم
آموزش درست کردن سالاد انار و گل کلم
آموزش درست کردن سالاد انار و گل کلم به روش مخصوص و خوش طعم که می توان به جای بروکلی از کلم بنفش یا کلم برگ نیز استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه سالاد انار و گل کلم مجلسی ابتدا ،
گل کلم و کلم بروکلی را به صورت تکه تکه ،
خرد می کنیم و به خوبی می شوییم،
سپس داخل آبکش قرار می دهیم تا ،
آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.
مرحله دوم
گل کلم و کلم بروکلی را می توانیم به صورت خام،
سرو کنیم یا اینکه قبل از اضافه کردن به سالاد ،
بجوشانیم تا بو و طعم زهم کلم ها گرفته شود.
برای این منظور یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم،
و ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط،
قرار می دهیم و ۱ قاشق چایخوری نمک ،
به آب جوش اضافه می کنیم. پس از اینکه آب،
به نقطه جوش رسید گل کلم و کلم بروکلی را،
به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا گل کلم،
و کلم بروکلی بجوشند، سپس آنها را از آب جوش،
خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا ،
خشک شوند و آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
مرحله پنجم
نکته مهم در مورد جوشاندن گل کلم و کلم بروکلی،
این است که باید مراقب باشیم بیش از حد ،
درون آب جوش نمانند، چون بیش از نرم می شوند،
و ممکن است هنگام مخلوط کردن با انار له شوند،
که باعث خراب شدن ظاهر سالاد می شود.
مرحله ششم
در این مرحله گل کلم و کلم بروکلی را داخل ،
یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس انار دان شده را،
اضافه می کنیم و به آرامی با هم ترکیب می کنیم،
تا کاملا یکدست شوند، سپس،
به سراغ آماده کردن سس می رویم.
مرحله هفتم
برای تهیه سس سالاد، ابتدا سس مایونز را ،
داخل یک کاسه مناسب می ریزیم،
سپس روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش ،
و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم،
و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله سس را به سالاد اضافه می کنیم ،
و مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط،
سالاد برسد. حالا روی کاسه سالاد را ،
با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم،
تا سس به خوبی به خورد سالاد برود،
سپس سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
انار | ۱ لیوان |
گل کلم | ½ گل کلم کوچک |
کلم بروکلی | ½ کلم بروکلی کوچک |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام