آموزش درست کردن کوفته کباب خوشمزه به سبک اصیل ترکی
آموزش درست کردن کوفته کباب
آموزش درست کردن کوفته کباب خوشمزه به سبک اصیل ترکی که میتوان در میهمانی ها به همراه بان تازه یا برنج سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه کوفته کباب خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم،
سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم.
در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده،
سماق و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را به همراه کمی نمک و زیره سبز می کوبیم،
تا حالت خمیری پیدا کند، سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده،
اضافه می کنیم. در ادامه جعفری و نعناع را به صورت ساطوری،
ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا با هم یکدست شوند،
و مایه کباب حالتی چسبناک پیدا کند. حالا روی کاسه را ،
با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم،
تا مایه کباب استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم،
سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم ،
و آنرا روی سیخ چوبی قرار می دهیم و با دست به آن شکل می دهیم.
به همین ترتیب تمام کباب ها را به سیخ می کشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه گریل را با کمی روغن چرب می کنیم،
سپس سیخ ها را روی تابه قرار می دهیم و هر طرف کباب ها را ،
به مدت ۴ تا ۵ دقیقه کباب می کنیم. اگر کباب ها را زودتر بچرخانیم،
ممکن است به کف تابه بچسبند.
مرحله ششم
در کنار کوفته کباب می توانیم از گوجه فرنگی و دیگر سبزیجات گریل شده هم ،
استفاده کنیم. در ادامه کوفته کباب ها را به همراه گوجه فرنگی های گریل شده ،
داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به همراه برنج کته یا نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد درشت |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
سماق | ۲ قاشق چایخوری |
نعنا | ۱ قاشق غذاخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام