خواص و فواید شگفت انگیز میوه ی انبه + ارزش غذایی میوه ی انبه بر روی بدن
میوه ی انبه
انبه از خانواده میوههای آلویی میباشد، گیاهی خوراکی
که قسمت گوشتی خارجی آن قشایی است که دانه را در بر گرفته است.
انواع زیتون، خرما و نارگیل از اعضای همین خانواده محسوب میشوند.
انبهها به نسبت رنگ، شکل، طعم و سایز دانههایشان به انواع مختلفی تقسیم میشوند.
اگرچه در رنگ پوست انبهها از سبز تا قرمز، زرد یا نارنجی تنوعاتی به چشم میخورد
اما گوشت داخلی آن غالبا زرد طلایی است.
انبهها طعمی شیرین و خامهای مانند دارند و بالغ بر ۲۰ نوع ویتامین و مواد معدنی در آنها یافت میشود.
ارزش غذایی انبه
میوه انبه۱ فنجان انبه خرد شده حاوی ۱۰۰ کالری،
۱ گرم پروتئین، ۰.۵ گرم چربی، ۲۵ گرم کربوهیدرات (۲۳ گرم قند و ۳ گرم فیبر)،
۱۰۰٪ ویتامین C مورد نیاز بدن، ۳۵٪ ویتامین A مورد نیاز
۲۰٪ از فولیت، ۱۰٪ ویتامین ۶B، و ۸٪ از ویتامین K و پتاسیم را تامین میکند.
وجود انبه در برنامه غذایی علاوه بر تامین مس، کلسیم و آهن،
آنتیاکسیدانهایی از قبیل زیاکسانتین و بتاکاروتین را برای بدن به ارمغان میآورد.
خواص انبه:
انبه برای زوال شبکیه ناشی از افزایش سن
خواص انبه برای پیشگیری از آسم
سرطان و خواص انبه
سلامت استخوانها با مصرف انبه
انبه برای دیابت
گوارش بهتر با خوردن انبه
خاصیت انبه بر بیماریهای قلبی
انبه و پوست و مو
مضرات احتمالی ناشی از مصرف انبه:
افرادی که به شیره گیاهان آلرژی دارند ممکن است واکنشهای مشابهی به مصرف انبه نشان دهند.
مصرف بیش از حد پتاسیم برای افرادی که کلیههایشان عملکرد درستی ندارد،
میتواند مضر باشد.
در صورتی که کلیههای شما قادر به دفع پتاسیم مازاد در خون نباشد، این امر میتواند کشنده باشد.
آنچه برای پیشگیری از بیماریها و دستیابی به سلامت کامل بسیار حائز اهمیت میباشد
پیروی از یک برنامه غذایی کامل و داشتن الگوی مصرف همه جانبه است.
پیروی از یک برنامه غذایی که حاوی مواد متنوعی باشد،
سودمندتر از تمرکز افراطی بر یک نوع غذای خاص به عنوان کلید سلامت است.
گردآوری: کاشمر سلام