آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن پلو شوشتری خوشمزه به سبک شوشتری

آموزش درست کردن پلو شوشتری خوشمزه به سبک شوشتری

آموزش درست کردن پلو شوشتری

آموزش درست کردن پلو شوشتری خوشمزه به سبک شوشتری که از غذاهای اصیل ایرانی می باشد که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

آموزش درست کردن پلو شوشتری خوشمزه به سبک شوشتری
آموزش درست کردن پلو شوشتری خوشمزه به سبک شوشتری

مرحله اول

برای تهیه پلو شوشتری خوشمزه ابتدا لوبیا را از شب قبل می خیسانیم

تا نفخش برطرف شود، سپس آنرا به همراه چند پیمانه آب ،

داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم

تا لوبیا به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

در حین پختن لوبیا، فیله مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم

و به همراه ۱قاشق غذاخوری زعفران دم کرده،

۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه

داخل یک کاسه مناسب با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم

و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم

تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد،

انرا از یخچال خارج می کنیم و با کره تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم،

سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

در ادامه برنج را که از قبل خیسانده ایم داخل آب جوش می ریزیم

و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود.

مرحله پنجم

زمانی دانه های برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم.

حالا قابلمه را که برای پخت پلو شوشتری در نظر گرفته ایم،

روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله به سلیقه خود برای ته دیگ از نان

یا سیب زمینی ورقه ای استفاده می کنیم،

سپس روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم.

در ادامه مقداری شوید خشک، لوبیا چشم بلبلی و گوشت مرغ می ریزیم

و مجددا برنج می ریزیم.

مرحله هفتم

به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم تا قابلمه پر شود،

سپس مقداری کره به همراه باقیمانده زعفران را روی برنج به صورت پخش می ریزیم

و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
فیله مرغ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کره و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا