زمان اکران فیلم صبحانه با زرافه ها بالاخره مشخص شد + خلاصه داستان
زمان اکران فیلم صبحانه با زرافه ها بالاخره مشخص شد که در ادامه این بخش به همراه خلاصه داستان این فیلم را قرار می دهیم، با ما همراه باشید.
زمان اکران فیلم صبحانه با زرافه ها
فیلم «صبحانه با زرافهها» از ابتدای آبانماه اکران عمومی می شود.
فیلم سینمایی «صبحانه با زرافهها» به کارگردانی سروش صحت که در جشنواره فجر سال قبل رونمایی شد، برای اکران آماده شده است.
طبق پیگیری از دفتر پخش «شایسته فیلم»، این اثر سینمایی از دوم آبانماه روی پرده سینماها خواهد رفت.
در دومین فیلم صحت که به تهیهکنندگی سید مصطفی احمدی ساخته شده بهرام رادان، پژمان جمشیدی، هوتن شکیبا، هادی حجازیفر و بیژن بنفشه خواه بازی کردهاند.
این فیلم کمدی که پس از نمایش در جشنواره فجر بازخوردهای مثبتی دریافت کرد، در برخی نقدها هجویهای علیه دنیای مدرن تعبیر شد.
سروش صحت در نشست خبری فیلمش در جشنواره با بیان اینکه ممکن است بتوان آن را یک هجویه دانست، درباره ایده اولیه «صبحانه با زرافهها» گفت: رفاقت و بخشش دو موضوعی هستند که برای من همیشه مورد توجه بودند.
ما سه ایده اولیه داشتیم که شامل رفاقت چند آقا با هم و چند خانم با هم می شد.
یک داستان هم درباره رفاقت چند آقا و چند خانم میشد که فعلا شرایط ساخت قصه رفاقت چند مرد با هم مهیا شد و امیدوارم دو داستان دیگر را هم بتوانم بسازم.
درباره فیلم صبحانه با زرافه ها
صبحانه با زرافهها یک فیلم کمدی ایرانی به کارگردانی سروش صحت و تهیهکنندگی سید مصطفی احمدی است.
این فیلم دومین ساختهٔ سینمایی صحت بعد از جهان با من برقص (۱۳۹۸) است و بهرام رادان، پژمان جمشیدی، بیژن بنفشهخواه و هوتن شکیبا نقشهای اصلی آن را ایفا میکنند.
بازیگران فیلم صبحانه با زرافه ها
- هوتن شکیبا در نقش پویا
- بهرام رادان در نقش مجتبی
- پژمان جمشیدی در نقش رضا
- بیژن بنفشهخواه در نقش شاهین
- هادی حجازی فر در نقش دکتر
- مجید یوسفی در نقش سعید
داستان فیلم صبحانه با زرافه ها
داستان درباره چند دوست است که در شب عروسی یکی از آنها، اتفاقات غیرمنتظرهای رخ میدهد که همه چیز را دستخوش تغییر می کند.
نقد و بررسی فوری فیلم صبحانه با زرافه ها
نکته: این نقد و نوشتهها، نظر کوتاه ولی دستاولِ منتقدان و نویسندگان سینمایی است؛ شاید بعدها همه چیز تغییر کند! در ضمن، انتشار آنها -لزوما- به معنای تایید فیلیموشات نیست.
نقد فیلم صبحانه با زرافه ها توسط علی نعیمی
علی نعیمیاگر حمید نعمتالله با آرایش غلیظ، حسین مهکام با بی حسی موضعی و عبدالرضا کاهانی با اسب حیوان نجیبی است تلاش هایی برای ساخت کمدی در فضایی ابزورد و متفاوت کردند.
و تلاش کردند تا جهان ذهنی خود را در قالب یک داستان شسته رفته به مخاطب عرضه کنند باید گفت سروش صحت با صبحانه با زرافه ها نبوغی از خود نشان داد که پیشقراول تمامی فیلمسازانی است سعی کردند در این گونه سینمایی خودی نشان دهند.
صحت بعد از سالها مشق فیلمسازی در فضایی متفاوت و ساخت سریالهایی که جهان را از دریچه ذهن خودش میدید حالا در صبحانه با زرافه ها در قلهای ایستاده است.
که می توان با تک تک سکانسهایش خندید و فکر کرد و حتی گاهی گریست.
اینطور است که صحت حتی مرگ را و پوچی زندگی را به راحتی به سخره می گیرد.
و حتی ابایی ندارد که در میانه فیلم شخصیت اصلی را به سمت مرگ ببرد و باز دوباره او را به دنیای امروزی خودش بکشاند.
صحبت درباره محتوا و جهانبینی فیلمساز بماند در زمان اکران فیلم. ولی عجالتا اگر به تماشای فیلم نشستید حتما منتظر غافلگیریهای زیادی در لحظات مختلف فیلم باشید.
به خصوص سکانس رستوران و ایتالیایی حرف زدن شخصیتها که رسما مخاطب را آچمز می کند.
نقد فیلم صبحانه با زرافه ها توسط کمال پورکاوه
کمال پورکاوهآخرین ساخته سروش صحت اتفاقی عجیب و قابل مطالعه در سینمای ایران محسوب می شود.
اگر بسیاری از فیلمسازان درجه دو با ساخت کمدیهای دم دستی و آمیزهای از شوخی های جنسی، پیام انتهایی آثارشان را همچون سرپوشی برای بکارگیری طنز پایینتنهای می دانستند، سروش صحت بدون هیچ رودربایستی تعارف را کنار گذاشته و با انبوهی از ارجاعات وکنایههای جنسی، یک تنه بار کل سینمای ایران را به دوش کشیده و در این بین قید پیام و نصیحت انتهایی را هم زده است.
به نظر می رسد مسیر غلط پوچگرایی در سینمای ایران که پیش از این با درامهای کسالتبار عبدالرضا کاهانی هوادارانی برای خود پیدا کرده بود.
اینبار با چاشنی کمدی و طنزهای کف خیابانی می تواند دل بسیاری از اهالی سینما را برده تا صدای قهقههشان فضای کل سینمای رسانه را تحت تاثیر قرار دهد.
سروش صحت با تصویرسازی داستان چهار مرد الکیخوش و عیاش که مصرف مواد و مشروب و خانمبازی مهمترین دغدغه زندگی روزمره آنان را تشکیل می دهد.
بدون هیچ چارچوب مشخصی آنقدر کاراکترهایش را از این سو به آن سو میبرد که فیلم به راحتی می تواند به اندازه سریال ۹۹ قسمتی هم ادامه یابد و به سرانجامی نرسد.
اینجاست که مجالی به فیلمساز دست میدهد تا در میان انبوه متلکهای جنسیاش،کمی هم برای مخاطب کشته مرده حرفهای فلسفی، نطق های مرعوب کننده از جنس جملات قصار اینستاگرامی بزند تا به این وسیله دل همه را به دست آورد.
آخرین ساخته سروش صحت همانند یک بستهبندی شیک اما توخالی است که تنها به درد فریب تماشاگر میخورد.
گردآوری: کاشمر سلام