آشپزیسرگرمی

آموزش پختن حلیم خانگی به روش سنتی در منزل + مراحل درست کردن حلیم

آموزش پختن حلیم خانگی به روش سنتی در منزل + مراحل درست کردن حلیم

پختن حلیم خانگی

آموزش پختن حلیم خانگی به روش سنتی در منزل + مراحل درست کردن حلیم
آموزش پختن حلیم خانگی به روش سنتی در منزل + مراحل درست کردن حلیم

حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است

که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم:

گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم

پیاز برای گرفتن بوی گوشت ۱ عدد

شکر و روغن به اندازه کافی

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک و دارچین به اندازه کافی

ابتدا گندم های پوست کنده را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم

و تا سطح روی گندم ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا صبح خیس بخورند.

بعد گندم های خیس خورده را داخل صافی می ریزیم

و آبکش می کنیم و داخل قابلمه مورد نظر برای پخت حلیم می ریزیم.

سپس ۶ لیوان آب نیز به گندم اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم

تا به مرور زمان گندم ها بپزند.

زمانیکه به جوش آمد بطور مداوم هر ۵ دقیقه یکبار آن را هم می زنیم تا ته نگیرد.

گوشت را نیز داخل قابلمه ای قرار می دهیم.

سپس تا یک بند انگشت روی آن آب می ریزیم و بلافاصله پیاز را پوست می گیریم

و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم

تا بوی زهم گوشت را بگیرد و کمی زردچوبه نیز روی گوشت می پاشیم.

همین طور پیاپی گندم را هم می زنیم تا ته نگیرد.

گوشت پخته شده را ریش ریش می کنیم

به آن می افزاییم و بلافاصله کمی نمک نیز اضافه می کنیم

و مداوم به هم زدن ادامه می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن نیز به مواد اضافه می کنیم

و حرارت را ملایم می کنیم و مداوم به هم زدن ادامه می دهیم.

و می خواهیم آب اضافه حلیم تبخیر شود حلیم قوام یابد.

حلیم قوام یافته را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد و خنک شود

و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با شکر و دارچین آن را تزئین می کنیم

البته می توانید کمی روغن نیز مجددا رور آن بریزید.

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا