آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن پودینگ خرما با گردو،بسیارخوشمزه و مقوی + عکس

آموزش درست کردن پودینگ خرما با گردو،بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش درست کردن پودینگ خرما

آموزش درست کردن پودینگ خرما با گردو،دسری بسیارخوشمزه و مقوی که علاوه بر ظاهری زیبا و مجلسی،سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ضعف جلوگیری میکند.

آموزش درست کردن پودینگ خرما با گردو،بسیارخوشمزه و مقوی
آموزش درست کردن پودینگ خرما با گردو،بسیارخوشمزه و مقوی

مرحله اول

ابتدا خرماها را می شوییم و پوست های اضافی شان را با دقت جدا می کنیم،

سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

مرحله دوم

در این مرحله بعد ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند،

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم.

 قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد.

در ادامه مواد را داخل لیوان های سرو می ریزیم.

مرحله چهارم

لیوان ها را داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود.

پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و روی لیوان ها را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم.

دارچین را هم برای زیبایی بیشتر روی خامه الک می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
خرما بدون هسته۲۰۰ گرم
شیر۴ + دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
شکره قهوه ای۳ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفتهبرای تزیین
مغز گردوبرای تزیین

گردآوری :کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا