آموزش درست کردن بورک مرغ و قارچ پنیری به سبک ترکی
آموزش درست کردن بورک مرغ و قارچ
آموزش درست کردن بورک مرغ و قارچ پنیری به سبک ترکی که یکی از غذاهای بین المللی و پرطرفدار می باشد که در ادامه خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه بورک مرغ ترکیه ای ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب،
داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را ۴ قاچ می کنیم
و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم،
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت،
قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم،
سپس گوشت مرغ را از قابلمه خارج می کنیم ،
و به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله قارچ های خرد شده را به همراه مقدار کمی روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ ها کشیده شود،
و به طور کامل سرخ شوند، سپس گوشت مرغ ریش ریش شده را،
به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم
و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مخلوط مرغ و قارچ خنک شود.
حالا یک خمیر یوفکا روی سطح کار پهن می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری از مخلوط قارچ و مرغ را به همراه کمی پنیر پیتزا|،
داخل خمیر یوفکا قرار می دهیم، سپس خمیر یوفکا را به صورت لوله ای می پیچانیم،
و برای اینکه لبه های خمیر یوفکا باز نشود کمی آنرا با آب خیس می کنیم.
مرحله ششم
به همین ترتیب تمام مواد را آماده می کنیم، سپس یک تابه مناسب،
روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم
که بورک ها در روغن شناور باشند.
در ادامه بورک های پیچیده شده را داخل روغن داغ قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا کمی صبر می کنیم تا یک سمت بورک ها سرخ شود،
سپس انها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
در ادامه بورک ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم
تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
خمیر یوفکا | ۱۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام