آموزش درست کردن کباب سینی یا کیلیس تاوا مخصوص به سبک ترکی
آموزش درست کردن کباب سینی
آموزش درست کردن کباب سینی یا کیلیس تاوا مخصوص به سبک ترکی که از گوشت و سبزیجات دلخواه تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه کباب سینی ترکیه ای ابتدا فلفل قرمز،
سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست،
آب اضافی شان را می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در ادامه گوشت چرخ کرده را نیر به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم ،
و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ،
به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم، سپس با دست ،
شروع به ورز دادن مواد می کنیم تا به خوبی منسجم و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم ،
و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم،
تا مایه کباب استراحت کند. در ادامه یک تابه مناسب،
روی حرارت قرار می دهیم و مقدار کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را،
به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم،
تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود،
سپس نصف لیوان آب جوشیده شده و کمی ادویه،
به تابه اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ۳ قاشق غذاخوری از سس را ،
داخل کف سینی فر می ریزیم، سپس مایه کباب را ،
کف سینی فر با قطر حدود یک سانتی متر پهن می کنیم.
در ادامه فلفل و گوجه فرنگی را خرد می کنیم و روی مایه کباب می چینیم.
مرحله ششم
حالا سینی فر را داخل فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ،
روشن کرده ایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب،
به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود.
در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب رنگ بگیرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
فلفل سبز | ۲ عدد |
فلفل قرمز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد درشت |
جعفری | ۱ دسته |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام