آموزش درست کردن سس سزار خانگی به روش مخصوص
آموزش درست کردن سس سزار
آموزش درست کردن سس سزار خانگی به روش مخصوص که میتوان در کنار انواع غذاهای سوخاری و سالاد های مختلف سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه سس سزار رستورانی ابتدا ،
سس مایونز را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،
و سس ورچستر را به آن اضافه می کنیم ،
و با همزن دستی آن ها را هم می زنیم،
تا یکدست شوند.بعد ۳ الی ۴ عدد سیر را ،
پوست می گیریم.
مرحله دوم
حالا آنرا می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم،
سپس ۱ قاشق چایخوری از پوره سیر را ،
به مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را ،
داخل پیاله ای اول می شکنیم و زرده ،
و سفیده ها را جدا در کاسه ای می ریزیم.
مرحله سوم
سپس در صورت سالم بوده زرده ها را ،
به مواد سس می افزاییم و با همزن ،
خوب آن ها را مخلوط می کنیم. در ادامه سس،
خردل را به همراه فلفل سیاه،
نمک و پنیر پارمسان و روغن زیتون اضافه می کنیم،
و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
می توانید از ابتدا همگی مواد را به همین ترتیبی،
که اشاره کردم داخل کاسه بریزید و در آخر،
با گوشتکوب برقی آن ها را میکس کنید ،
و یا داخل پارچ میکسر بریزید(روغن را بعد از،
اینکه مواد در میکسر ،میکس شدند اضافه کنید) ،
و میکس شده تحویل بگیرید.
مرحله پنجم
البته می توانید از کمی آبلیمو تازه نیز ،
در این ترکیب استفاده کنید.بعد ،
سس آمده شده را در ظرفی می ریزیم ،
و درب آن را می بندیم و داخل یخچال ،
قرار می دهیم تا خودش را کمی بگیرد،
و آنوقت می توانید سس سزار خونگی را،
استفاده کنید.نوش جان
مواد لازم سس سزار | |
سس مایونز | ۳۰۰ گرم |
سس خردل | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پارمسان | ۵۰ گرم |
پوره سیر | ۱ قاشق چایخوری |
سس ورچستر | ۲۰ گرم |
روغن زیتون بدون بو | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام