آموزش درست کردن سس پنیر مخصوص و کشدار به روش فست فودی
آموزش درست کردن سس پنیر
آموزش درست کردن سس پنیر مخصوص و کشدار به روش فست فودی که می توان در کنار انواع پیتزا و ساندویچ سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه سس پنیر رستورانی ابتدا شیر سرد را
داخل یک قابلمه مناسب یا شیر داغ کن می ریزیم،
سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه می کنیم
و با قاشق مخلوط می کنیم تا نشاسته ذرت تا حد ممکن در شیر حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه حاوی شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و به صورت مداوم هم می زنیم تا شیر شروع به غلیظ تر شدن کند.
پس از اینکه شیر کمی غلظت پیدا کرد،
پنیر چدار رنده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا پودر سیر را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم
و مواد را مخلوط می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و سس غلیظ شود.
در صورت تمایل می توانیم ادویه های مورد پسند خود را نیز ،
به سس اضافه کنیم تا طعم بهتری را تجربه کنیم.
مرحله چهارم
مثلا اگر سس های تند را دوست داریم می توانیم
مقداری زنجبیل و فلفل قرمز هم به سس اضافه کنیم.
پس از اینکه پنیر چدار ذوب شد و سس یکدست شد،
آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به صورت گرم سرو می کنیم.
مواد لازم سس پنیر | |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر سرد | ۱ لیوان |
پنیر چدار رنده شده | ۱٫۵ لیوان |
پودر سیر | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام