آموزش درست کردن ساندویچ مرغ خامه ای ایتالیایی با سس پستو
آموزش درست کردن ساندویچ مرغ خامه ای
آموزش درست کردن ساندویچ مرغ خامه ای ایتالیایی با سس پستو با در تهیه آن از قارچ و اسفناج و پنیر خامه ای نیز استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ خامه ای با سس پستو ابتدا ،
گوشت مرغ را به همراه آویشن، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون،
و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم،
سپس درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله دوم
برای اینکه مرغ به خوبی طعم دار شود، به مدت یک ساعت ،
در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان،
کاسه را از یخچال خارج می کنیم. حالا صفحه گریل ،
یا سمت گریل تابه دو طرف رار وی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را روی گریل قرار می دهیم،
تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه سینه مرغ را گریل کردیم،
انرا به صورت نواری برش می زنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه قارچ را به صورت اسلایس شده خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم،
و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ خرد شده را ،
به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم،
تا آب اضافی آن کشیده شود، سپس گوشت مرغ گریل شده را ،
به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ و قارچ به خوبی سرخ شدند،
خامه را به همراه پنیر خامه ای به تابه اضافه می کنیم،
سپس حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم و کمی تفت می دهیم ،
تا مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله اسفناج های شسته شده را به تابه اضافه می کنیم،
و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند،
سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
اگر از اسفناج معمولی استفاده می کنید ،
حتما قبل از اضافه کردن آنرا بخار پز کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله سس پستو را به تابه اضافه می کنیم،
و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در پایان نان ها باگت را باز می کنیم،
و مخلوط قارچ و مرغ خامه ای را درون نان های باگت قرار می دهیم،
سپس ساندویچ ها را به صورت داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
بی بی اسفناج | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
سس پستو | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام