آموزش درست کردن واویشکا مرغ مجلسی به سبک رشتی
آموزش درست کردن واویشکا مرغ
آموزش درست کردن واویشکا مرغ مجلسی به سبک رشتی که یکی از غذاهای خومزه ایرانیست و میتوان با برنج یا نان سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه واویشکا مرغ گیلانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوراهای نازک،
یا به صورت حبه ای خرد می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن ،
در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه،
به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم.
در ادامه سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم،
سپس یک دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم،
و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد،
گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم،
سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه فلفل سبزها را خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک،
فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه،
مواد را به خوبی ترکیب کردیم درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
مرحله پنجم
برای خوشرنگ تر شدن واویشکا می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب هم،
به تابه اضافه کنیم و به خوبی تفت دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام