آموزش درست کردن شکلات تخته ای مخصوص به روش بازاری
آموزش درست کردن شکلات تخته ای
آموزش درست کردن شکلات تخته ای مخصوص به روش بازاری که میتوان به عنوان میان وعده میل نمود یا در تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه شکلات تخته ای خوشمزه ابتدا ،
کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم،
تا به جوش بیاید و روغن صاف قنادی یا کره را ،
در کاسه ای قرار می دهیم و کاسه را ،
روی کتری می گذاریم تا با بخار آن آب شود.
مرحله دوم
بعد آنرا کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.
پودر قند را از الک رد می کنیم و داخل کاسه ای،
می ریزیم و همین طور پودر کاکائو را نیز الک می کنیم،
و به آن اضافه می کنیم و روغن ،
یا کره ذوب شده را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را با قاشق خوب مخلوط می کنیم،
و کاسه را روی حرارت بخار کتری می گذاریم،
و به مدت ۲ دقیقه مواد را آرام با قاشق هم می زنیم،
و در قالب های سیلیکونی مورد نظر مایه شکلات را می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس داخل فریزر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه ،
شکلات ها طرح قالب را بگیرد.پس از گذشت ۳۰ دقیقه،
شکلات ها را از داخل قالب بیرون می آوریم ،
و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با چای نوش جان کنید.
مرحله پنجم
این شکلات برای تزئین انواع کیک یا گاناش کشی،
بسیار مناسب است فقط حتما از روغن صاف،
استفاده کنید.اگر از روغن صاف استفاده کرده باشید،
مدت زمان بیشتری می شود شکلات ها را نگهداری کرد.
مرحله ششم
اما اگر از کره استفاده کرده باشید باید زودتر ،
شکلات ها را مصرف کنید چون زودتر نرم می شوند ،
و به هیچ عنوان از روغن مایع یا جامد استفاده نکنید.
طعم اصلی این شکلات وابسته به طعم ،
پودر کاکائو است پس از بهترین مارک آن استفاده کنید.
مواد لازم شکلات تخته ای | |
پودر کاکائو | ۳۰ گرم |
پودر قند | ۳۵ گرم |
روغن صاف قنادی یا کره | ۱۰۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام