آموزش درست کردن مرغ خامه ای خوشمزه و مجلسی به سبک ایتالیایی
آموزش درست کردن مرغ خامه ای
آموزش درست کردن مرغ خامه ای خوشمزه و مجلسی به سبک ایتالیایی که با داشتن ظاهری زیبا و طعم عالی میتوان در مجالس خاص سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه مرغ خامه ای رستورانی ابتدا،
سینه های مرغ را از وسط نصف می کنیم،
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های مرغ می پاشیم
و کنار می گذاریم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم
و پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های مرغ را داخل تابه قرار می دهیم
و دو طرف آنها را به خوبی سرخ می کنیم.
در ادامه تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم،
سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود،
سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم
و در حدی یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم
تا طعم خامی آرد گرفته شود، در ادامه عصاره مرع را داخل آب داغ حل می کنیم،
سپس به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله پنجم
زمانی که اطراف آب شروع به زدن جوش های ریز کرد،
خامه را به همراه سویا سس و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم
و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شوند،
سپس مرغ های سرخ را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا سس به خورد گوشت مرغ برود و کمی غلیظ شود.
در اخر نمک خوراک را اندازه می کنیم. در ادامه جعفری خرد شده را اضافه می کنیم
و پس از دو دقیقه خوراک مرغ خامه ای را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم
و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
سینه مرغ | ۳ تکه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
آب داغ | ۱ لیوان |
عصاره مرغ | ½ بسته |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام