آموزش درست کردن لوکوم انار ویژه شب یلدا
آموزش درست کردن لوکوم انار
آموزش درست کردن لوکوم انار خوشمزه ویژه شب یلدا که از جشن های سنتی و کهن ما ایرانیان می باشد.
مرحله اول
برای تهیه لوکوم انار ترکیه ای ابتدا اب و لیمو ترش ،
و شکر را داخل قابله ای می ریزیم و روی حرارت ملایم،
رو به بالا قرار می دهیم تا زودتر شروع به جوشیدن کند ،
و در این مدت با قاشق هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله حرارت را بسیار ملایم می کنیم،
تا ۱۵ دقیقه بجوشد و کنار می گذاریم. پس از آماده شدن،
شربت آب انار و نشاسته را داخل قابلمه ای می ریزیم ،
و روی حرارت کم قرار می دهیم و به طور مداوم ،
هم می زنیم تا مایه به قوام برسد.
مرحله سوم
سپس از روی حرارت بر می داریم و شربتی که آماده کردیم،
را کم کم در سه مرحله به به لوکوم اضافه می کنیم،
و مخلوط می کنیم تا شربت کاملا به خورد لوکوم برود.
پس از اینکه شربت به خورد لوکوم رفت ،
آنرا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را مداوم هم می زنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه،
قوام بیابد و از روی حرارت بر می داریم و فندق را ،
به آن می افزاییم. قلمو را داخل کمی روغن می زنیم ،
و قالب را کاملا چرب می کنیم و کف آن پودر نارگیل می پاشیم.
مرحله پنجم
سپس لوکوم قوام یافته را داخل قالب یا ظرف مورد نظر ،
می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و داخل یخچال،
قرار می دهیم تا به مدت ۳ ساعت استراحت کند.
لوکوم آماده شده را از داخل قالب بیرون می آوریم.نوش جان
مواد لازم لوکوم انار | |
آب انار | ۲ لیوان |
نشاسته | ۱ لیوان |
فندق | ۱۰۰ گرم |
آب | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۴ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام