آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اصیل جنوبی

آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اصیل جنوبی

آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ

آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اصیل جنوبی که بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی حاضر می شود که در ادامه خواهید خواند.

آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اصیل جنوبی
آموزش درست کردن قلیه تخم مرغ خوشمزه اصیل جنوبی

مرحله اول

برای تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم،

سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم

تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود،

سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک،

فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم

تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم

و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا سبزیجات را هم کمی تفت می دهیم

سپس ۵ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم

و اجازه می دهیم سبزیجات با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه سبزیجات پختند، تمرهندی را داخل نصف لیوان آب جوش

حل می کنیم و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه می کنیم.

در ادامه آرد سفید را داخل نصف لیوان آب سرد حل می کنیم،

سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به غذا اضافه می کنیم

و در پایان تخم مرغ ها را داخل قلیه می شکنیم.

در ادامه دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها به طور کامل بپزند،

سپس قلیه را به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
شوید۱۰۰ گرم
گشنیز۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گرد لیمو۱ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا