آموزش درست کردن بیسکو حلوا لقمه ای به سبک مخصوص
آموزش درست کردن بیسکو حلوا
آموزش درست کردن بیسکوت حلوا لقمه ای به سبک مخصوص که برای پذیرایی در میهمانی های خاص ، یک انتخاب خوشمزه و عالیست.
مرحله اول
برای تهیه بیسکو حلوای مجلسی ابتدا کره را،
در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود،
سپس به همراه پودر قند و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در ادام با همزن مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و سبک شوند.
مرحله دوم
در این مرحله زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم ،
و به خوبی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم ،
به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا با نوک انگشتان ورز می دهیم،
تا کاملا یکدست شود. توجه داشته باشید که،
اگر بخواهیم این خمیر را با دست بیش از حد ورز دهیم،
باعث می شود که خمیر به روغن بیفتد و ظاهر آن خراب شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا درون یک کیسه پلاستیک،
قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت می دهیم،
سپس خمیر را بین دو تکه نایلون بزرگ قرار می دهیم،
و با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم،
تا کاملا گرم شود، سپس لایه رویی پلاستیک روی خمیر را بر می داریم.
در ادامه سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم،
یا اینکه با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله ششم
حالا بیسکوییت ها را با قالب دلخواه گرد، لوزی یا مربع،
قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم.
در ادامه سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ،
درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بیسکوییت ها ،
به طور بپزند و طلایی شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه اطراف بیسکوییت ها طلایی شد،
آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم ،
تا به طور کامل خنک شوند. پس از اینکه بیسکوییت ها خنک شدند،
حلوای دلخواه خود را بین دو تکه نایلون با قطر یک سانتی متر باز می کنیم.
مرحله هشتم
حالا حلوا را با کاتر یا قالب دلخواه قالب می زنیم.
در ادامه روی بیسکوییت ها کمی شربت بار می مالیم ،
و حلوا را با کمی فشار روی بیسکوییت ها قرار می دهیم.
به جای شربت بار می توانیم از عسل هم ،
برای چسباندن حلوا روی بیسکوییت استفاده کنیم.
مرحله نهم
پس از اینکه تمام بیسکو حلواها آماده شدند،
انها را درون یک سینی لبه دار می چینیم،
سپس روی سینی را با سلفون می پوشانیم.
برای نگهداری بیسکو حلوا بهتر است آنرا ،
به صورت سلفون کشیده در یخچال نگهداری کنیم.
مواد لازم بیسکو حلوا | |
آرد قنادی | ۱۰۰ گرم (دو سوم پیمانه) |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
حلوا | به مقدار کافی |
شربت بار | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام