آموزش درست کردن نان کندو خوشمزه به شکل فانتزی
آموزش درست کردن نان کندو
آموزش درست کردن نان کندو خوشمزه به شکل فانتزی که داخل نان با موادی مثل مواد پیتزا به همراه پنیر پر میشود.
مرحله اول
برای تهیه نان کندوی خوشمزه ابتدا همگی،
مواد داخل یخچال را بیرون می آوریم ،
تا به مدت ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه ،
بمانند تا هم دمای محیط شود. در ادامه ،
ماست را داخل کاسه ای می ریزیم و کره،
شکر، خمیر مایه، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم.
آرد را کم کم به مواد می افزاییم و با قاشق ،
مخلوط می کنیم تا جایکه دیگر نمی شود ،
از قاشق استفاده کرد و مواد ،
هر چه جلوتر می رویم سفت تر می شود.
مرحله سوم
حالا دستمان را چرب می کنیم و خمیر را،
مخلوط می کنیم تا جای آرد اضافه می کنیم ،
که خمیر دیگر به دستمان نچسبد و همان جا،
از افزودن مجدد آرد جلوگیری می کنیم ،
و(مقدار آرد تقریبی است ممکن است زیاد باشد.
مرحله چهارم
اضافه کردن زیاد آرد به خمیر باعث می شود،
که نان های سفتی در آخر داشته باشیم.)،
به مدت ۱۰ دقیقه آرد را روی صفحه کار ،
ورز می دهیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم،
و هواهای داخل آن کاملا از بین برود.
مرحله پنجم
بعد داخل کاسه ای را چرب می کنیم ،
و خمیر را وسط آن می گذاریم و روی آن را ،
با سلفون می پوشانیم و حدودا ۱ ساعت،
اجازه می دهیم در محیط گرم استراحت کند،
تا خمیری دوبرابر حجم فعلی داشته باشیم.
مرحله ششم
در این مدت مواد میانی نان را آماده می کنیم.
کمی پنیر و زیتون بدون هسته ،
(با چاقو خرد می کنیم) و جعفری خرد شده را ،
با هم داخل کاسه ای می ریزیم ،
(مقدار هر کدام بسته به تمایل شما دارد)،
و با قاشق آن ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۱ ساعت خمیر را بررسی می کنیم،
حجم آن زیاد شده است ۳۰ ثانیه خمیر را ،
داخل کاسه جمع می کنیم و ورز کوچکی،
می دهیم و تا پف آن بخوابد و بعد ،
به ۱۱ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله هشتم
سپس با دست به صورت دایره ای به ان ،
فرم می دهیم و وسط آن را باز می کنیم ،
و از ترکیب پنیر داخل خمیر قرار می دهیم ،
و خمیر را کامل جمع می کنیم.قالب ،
در اندازه ۲۳ سانتیمتر را با فرچه آغشته شده،
با کمی روغن را کاملا چرب می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله شروع به چیدن چانه های،
خمیر با فاصله کم از دور قالب می کنیم،
و بعد روی قالب را با پارچه ای می پوشانیم،
و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه خمیرها،
استراحت کنند و مجددا حجم آن ها دوبرابر شود.
مرحله دهم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را روشن می کنیم،
و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم،
تا گرم شود.بعد از گذشت ۲۵ دقیقه از،
استراحت خمیرها قلمو را داخل کمی شیر،
می زنیم و روی خمیرها می کشیم.
(البته از اسپری نیز می توانید استفاده کنید)
مرحله یازدهم
سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم ،
و ظرفی را آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه،
نان ها بپزند.اگر تمایل دارید روی نان ها ،
کمی از طلایی بیشتر رنگ بگیرد به مدت،
تقریبا ۲ دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.
مرحله دوازدهم
پس از پخت نان های کندو قالب را از فر ،
بیرون می آوریم و قلمو را داخل کره ،
می زنیم و روی نان ها می کشیم تا هم،
عطر دلپذیری بگیرند و هم براق شوند.
در ادامه نان کندو ها را داخل ظرف،
می چینیم و نوش جان کنید
مواد لازم نان کندو | |
آرد سفید | ۳ لیوان |
ماست شیرین | ۱ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
زیتون و جعفری | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام