آموزش درست کردن شربت آبلیمو به روش جدید ویژه رستوران و مجالس مهمانی
آموزش درست کردن شربت آبلیمو
آموزش درست کردن شربت آبلیمو به روش جدید ویژه رستوران و مجالس مهمانی که برای گرمای فصل تابستان می تواند میزان عطش بدن را کاهش دهد و باعث خنکی شود.
مرحله اول
برای تهیه شربت آبلیمو خوشمزه ابتدا شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس شکر را هم می زنیم تا به طور کامل در آب حل شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایمتر می کنیم و صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه زمان نیاز است تا شربت به غلظت کافی برسد. پس از اینکه به قوام رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کنید و شربت شکرک نزند. پس از اینکه شربت به خوبی خنک شد، آبلیمو را کم کم اضافه می کنیم و به خوبی با شربت مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در صورت تمایل پوست لیمو ترش را نیز رنده می کنیم و داخل شربت می ریزیم. اگر لیمو ترش تازه در دسترس دارید می توانید به جای استفاده از پوست لیمو ترش پالپ های درون لیمو ترش را خرد کنید و داخل شربت بریزید.
مرحله پنجم
در پایان شربت را در یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو شربت به اندازه یک پنجم تا یک ششم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقی آنرا با آب سرد پر می کنیم، سپس به خوبی مخلوط کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم شربت آبلیمو | |
آبلیمو | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۲ پیمانه |
رنده پوست لیمو (اختیاری) | ½ لیمو ترش |
گردآوری: کاشمر سلام