آموزش درست کردن سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه و مقوی
آموزش درست کردن سوپ دال عدس
آموزش درست کردن سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه و مقوی به روش مرحله به مرحله که برای تقویت بدن بسیار مفید است که در ادامه می توانید این آموزش را بخوانید.
مرحله اول
برای تهیه سوپ دال عدس خوشمزه ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب می خیسانیم،
سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله دوم
حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم
تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم،
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
سیب زمینی و هویج را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند،
سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند.
پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوتشکوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.
مرحله ششم
البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید.
در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم
و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ یا ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عددد بزرگ |
هویج | ۱ عدد متوسط |
برنج نیم دانه | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام